Locatia si data
5 participanți
Pagina 1 din 1
Locatia si data
Cred ca a aflat toata lumea ca intalnirea e in data de 14 mai, la restaurantul Atlantic. Daca mai stie cineva ceva, anuntati-ne (ora pentru scoala, ora pentru restaurant, etc.)
Iasmina (Giuchici) Olasz
Iasmina (Giuchici) Olasz
Re: Locatia si data
Cu data ......
1. M-am gandit sa fie in luna mai, ca nu stim care cum pleca prin concedii in iunie-iulie si nu poate veni, asa luna mai mi s-a parut acceptabila.
2. Nici profesorii nu cred ca au in mai bac-ul si sunt plecati din oras
3. Sambata nu prea se gaseste local liber de asa dimensiune in Resita din cauza nuntilor si atunci m-am gandit la vineri.
4. Localul l-am ales pe asta ca am fost la vreo 2 nunti si mi-a placut si organizarea si amplasamentul. Si am vorbit si din timp cu patronul de acolo si am rezervat data de 14. Si era printre singurele din oras care pot gazdui 200-220 de persoane fara sa fie inghesuiala.
... cam atat
1. M-am gandit sa fie in luna mai, ca nu stim care cum pleca prin concedii in iunie-iulie si nu poate veni, asa luna mai mi s-a parut acceptabila.
3. Sambata nu prea se gaseste local liber de asa dimensiune in Resita din cauza nuntilor si atunci m-am gandit la vineri.
4. Localul l-am ales pe asta ca am fost la vreo 2 nunti si mi-a placut si organizarea si amplasamentul. Si am vorbit si din timp cu patronul de acolo si am rezervat data de 14. Si era printre singurele din oras care pot gazdui 200-220 de persoane fara sa fie inghesuiala.
... cam atat
Alex Buzzi- Mesaje : 35
Data de înscriere : 08/03/2010
Localizare : Resita
loc si data
Alex Buzzi a scris:Cu data ......
... cam atat
cred ca ati ales bine. si eu ma asteptam sa fie in mai.
Iasmina
eu sper sa ne adunam in jur de 200 ..... . o data la 10 ani ne intalnim si noi .... toti.
200
Alex Buzzi a scris:eu sper sa ne adunam in jur de 200 ..... . o data la 10 ani ne intalnim si noi .... toti.
ar fi frumos dar cei de la filo nu sunt prea convinsi ca se pot aduna. in schimb la XII C au inceput sa se miste lucrurile
Iasmina
scoala
pentru scoala trebuie sa aducem flori pentru toate profele, sampanie si piscoturi pentru toata lumea care vine la intalnire (colegi si profi). ar trebui sa luam si asta in calcul la pret.
Iasmina
Iasmina
ok, o sa incerc sa iau si astea in calcul.
Ce se intampla la scoala/restaurant?
1. La scoala:
Ne intalnim in amfiteatru, noi (singuri, fara insotitori) si profii. Dirigintii striga catalogul, noi mergem, pe rand, in fata si spunem pe scurt (1 min) ce am facut in ultimii 10 ani. Bem sampanie, mancam piscoturi, etc.
2. La restaurant:
... ne distram. Cine doreste poate veni cu prieten/prietena, sot/sotie si copii (daca e cazul).
Iasmina G
Ne intalnim in amfiteatru, noi (singuri, fara insotitori) si profii. Dirigintii striga catalogul, noi mergem, pe rand, in fata si spunem pe scurt (1 min) ce am facut in ultimii 10 ani. Bem sampanie, mancam piscoturi, etc.
2. La restaurant:
... ne distram. Cine doreste poate veni cu prieten/prietena, sot/sotie si copii (daca e cazul).
Iasmina G
filo
Haideti ca se aduna si filo. Daca putem ajuta si noi cu ceva, just let us know!
cristina.12a- Mesaje : 6
Data de înscriere : 13/03/2010
"... ne distram. Cine doreste poate veni cu prieten/prietena, sot/sotie si copii (daca e cazul). "
ahahahahahahahahahhaha..de parca voi astia insuratiiiiii...veniti singuri .. =))
ahahahahahahahahahhaha..de parca voi astia insuratiiiiii...veniti singuri .. =))
lucisan- Mesaje : 4
Data de înscriere : 17/03/2010
Formatia
..... acum cred ca e si timpul sa vorbim despre muzica de la intalnire.
Sa o luam pe rand:
- pt. muzica populara au confirmat Petrica Miulescu Irimica si Andreea Voica
- pt. muzica rock am putut sa-i aducem pe AC/DC ca tot au concert in Romania
- manele, nu am gasit pe nimeni sa se incadreze in putinii bani pe care ii avem
- mai vin si Directia 5
- si poate si Stefan Banica Jr. daca scapa de Andreea.
- vine si Ceca Raznatovici ca nu are nimic pt. 14 mai.
Sper ca satisfac toate gusturile ..... si mai ales urechile
Sa o luam pe rand:
- pt. muzica populara au confirmat Petrica Miulescu Irimica si Andreea Voica
- pt. muzica rock am putut sa-i aducem pe AC/DC ca tot au concert in Romania
- manele, nu am gasit pe nimeni sa se incadreze in putinii bani pe care ii avem
- mai vin si Directia 5
- si poate si Stefan Banica Jr. daca scapa de Andreea.
- vine si Ceca Raznatovici ca nu are nimic pt. 14 mai.
Sper ca satisfac toate gusturile ..... si mai ales urechile
Muzica
Cu alte cuvinte, o sa avem si formatie si muzica pe calculator (cei mentionati mai sus vor fi cel mai probabil redati de calculator) pentru a acoperi toate genurile muzicale si toata lumea sa fie multumita. Oricum, cel mai important lucru este sa ne intalnim, nu-i asa?
Iasmina
Iasmina
Ore?
Nu cred ca o sa pot ajunge la intalnirea de la scoala, dar la cea de dupa-masa/seara venim. La ce ora se intampla toate cele - scoala si Atlantic?
Mersi,
Sanda
Mersi,
Sanda
Sanda Costici (Barbu)- Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/03/2010
la ce ora
Sanda Costici (Barbu) a scris:Nu cred ca o sa pot ajunge la intalnirea de la scoala, dar la cea de dupa-masa/seara venim. La ce ora se intampla toate cele - scoala si Atlantic?
Mersi,
Sanda
la scoala la 12, la atlantic la 5. daca reusesti sa vii, te asteptam cu drag. o sa fie clipe de neuitat si o sa avem ce povesti .
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|