Clasa a XII-a D
3 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
colegi
Alin P. a scris:Buna ziua, fosti colegi. Azi am primit si eu link catre acest forum si am zis sa vad care-i treaba. Dintre colegii care nu au fost anuntati, pot sa iau legatura cu Luci Guga, tot vecinul meu a ramas
Ii voi transmite si lui link-ul si daca doreste intra si posteaza. O zi buna va doresc in continuare!
Alin Popescu
ok. super! asteptam sa intre.
iasmina g
Ramane cum am stabilit
1. Termenul final pentru a sti cine vine, daca vine insotit sau nu si pentru a plati este 1 mai (30 aprilie, vineri, e ultima zi).
2. Pretul final este 150 lei/persoana (cei ce vin insotiti platesc 300 lei). Conditia pentru acest pret este sa ne adunam mai mult de 150 de persoane. Asa ca sa tragem aer in piept, sa ne incordam muschii si sa incercam sa ii contactam pe cei ce inca nu au aflat de intalnire/forum (cei ce nu sunt subliniati de pe lista fiecarei clase).
3. Cei care stiti de intalnire/sindrofie/bairam/bal si nu ati anuntat pana acum, va rog sa lasati un mesaj cu numele complet, daca veniti sau nu si daca veti fi insotiti sau nu (in cazul in care veniti). Exista persoane care s-au inregistrat pe forum dar nu au lasat nici un mesaj, nici macar cu numele pentru a-i putea sublinia pe lista si e pacat de efortul colegilor care poate inca incearca sa va contacteze.
4. Cei care au posibilitatea sa plateasca gasesc detaliile privind modul de plata pe forumul “Cum platim?”. Banii adunati pana in prezent ii va da Alex Buzzi avans la restaurant maine si trebuie sa ne pregatim pentru a comanda invitatiile.
5. Alex Buzzi va primi de la restaurant un meniu pentru bufet si il vom posta.
6. Surpriza!!! Vom avea orchestra!!!
Iasmina
2. Pretul final este 150 lei/persoana (cei ce vin insotiti platesc 300 lei). Conditia pentru acest pret este sa ne adunam mai mult de 150 de persoane. Asa ca sa tragem aer in piept, sa ne incordam muschii si sa incercam sa ii contactam pe cei ce inca nu au aflat de intalnire/forum (cei ce nu sunt subliniati de pe lista fiecarei clase).
3. Cei care stiti de intalnire/sindrofie/bairam/bal si nu ati anuntat pana acum, va rog sa lasati un mesaj cu numele complet, daca veniti sau nu si daca veti fi insotiti sau nu (in cazul in care veniti). Exista persoane care s-au inregistrat pe forum dar nu au lasat nici un mesaj, nici macar cu numele pentru a-i putea sublinia pe lista si e pacat de efortul colegilor care poate inca incearca sa va contacteze.
4. Cei care au posibilitatea sa plateasca gasesc detaliile privind modul de plata pe forumul “Cum platim?”. Banii adunati pana in prezent ii va da Alex Buzzi avans la restaurant maine si trebuie sa ne pregatim pentru a comanda invitatiile.
5. Alex Buzzi va primi de la restaurant un meniu pentru bufet si il vom posta.
6. Surpriza!!! Vom avea orchestra!!!
Iasmina
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Mar 26, 2010 7:21 pm, editata de 3 ori
Bautura
Am uitat ce era mai important ! Meniul include bere si vin. Daca doriti ceva mai "strong", puteti sa aduceti de acasa !
Iasmina
Iasmina
Re: Clasa a XII-a D
Am asteptat atata timp sa vad daca intra Guga Lucian sa posteze, dar vad ca nu a reusit inca, desi eu ii amintisem de forum. In fine, problema e ca el nu poate sa vina la intalnire pt ca e plecat la Bucuresti cu treaba.
Acum referitor la mine, dupa cum ne ruga si Iasmina sa postam daca venim sau nu, eu va transmit ca nu ma voi prezenta la intalnire. Tin totusi sa va multumesc pt efortul depus in aceasta chestiune si va doresc distractie placuta!
Acum referitor la mine, dupa cum ne ruga si Iasmina sa postam daca venim sau nu, eu va transmit ca nu ma voi prezenta la intalnire. Tin totusi sa va multumesc pt efortul depus in aceasta chestiune si va doresc distractie placuta!
Alin P.- Vizitator
cine vine
Alin P. a scris:Am asteptat atata timp sa vad daca intra Guga Lucian sa posteze, dar vad ca nu a reusit inca, desi eu ii amintisem de forum. In fine, problema e ca el nu poate sa vina la intalnire pt ca e plecat la Bucuresti cu treaba.
imi pare rau ca nu puteti veni. poate va povestim la sfarsit pe forum cum a fost. iti multumesc mult pt mesaj.
iasmina
Re: Clasa a XII-a D
Salutare la toata lumea.
As vrea si sa confirm prezenta mea si a lui Poapa la eveniment
Deci:
Hasna George - 2pers
Popescu Flavius - 1pers.
Deci:
Hasna George - 2pers
Popescu Flavius - 1pers.
George- Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/04/2010
cine vine
George a scris:Salutare la toata lumea.
Deci:
Hasna George - 2pers
Popescu Flavius - 1pers.
super! va notez imediat.
Deadline
Mai e o saptamana pana in 30 aprilie, asa ca mai avem 3 lucruri de facut:
1. Sa anuntam colegii care nu au fost anuntati pana acum (cei care nu sunt subliniati pe liste).
2. Cei care au fost anuntati dar nu au confirmat participarea (cei care sunt doar subliniati pe liste, fara numar de persoane) - va rog sa lasati un mesaj in care sa specificati daca participati sau nu, respectiv, daca da, insotiti sau nu.
3. Cei care au confirmat participarea dar nu au platit (cei care nu va regasiti pe forumul “Cum platim?”, sectiunea “Cine a platit?”) – va rog sa depuneti banii.
Deadline-ul final este vineri, 30 aprilie. Daca respectam deadline-ul ne va fi mai usor sa continuam organizarea evenimentului.
Sper sa ne revedem cat mai multi (pana in prezent au confirmat participarea 93 de personae – cu tot cu insotitori), sa depanam amintiri si sa ne punem la curent cu intamplarile din ultimii 10 ani. De asemenea, din punct de vedere financiar, ideal ar fi sa fim in jur de 120 de persoane pentru a nu creste costul/persoana peste 150 lei.
Iasmina G
1. Sa anuntam colegii care nu au fost anuntati pana acum (cei care nu sunt subliniati pe liste).
2. Cei care au fost anuntati dar nu au confirmat participarea (cei care sunt doar subliniati pe liste, fara numar de persoane) - va rog sa lasati un mesaj in care sa specificati daca participati sau nu, respectiv, daca da, insotiti sau nu.
3. Cei care au confirmat participarea dar nu au platit (cei care nu va regasiti pe forumul “Cum platim?”, sectiunea “Cine a platit?”) – va rog sa depuneti banii.
Deadline-ul final este vineri, 30 aprilie. Daca respectam deadline-ul ne va fi mai usor sa continuam organizarea evenimentului.
Sper sa ne revedem cat mai multi (pana in prezent au confirmat participarea 93 de personae – cu tot cu insotitori), sa depanam amintiri si sa ne punem la curent cu intamplarile din ultimii 10 ani. De asemenea, din punct de vedere financiar, ideal ar fi sa fim in jur de 120 de persoane pentru a nu creste costul/persoana peste 150 lei.
Iasmina G
Deadline prelungit
Am prelungit deadline-ul pana pe 7 mai, asa ca mai avem 3 lucruri de facut:
Deadline-ul final este vineri, 7 mai. Daca respectam deadline-ul ne va fi mai usor sa continuam organizarea evenimentului.
Sper sa ne revedem cat mai multi (pana in prezent au confirmat participarea 112 de persoane – cu tot cu insotitori), sa depanam amintiri si sa ne punem la curent cu intamplarile din ultimii 10 ani. De asemenea, din punct de vedere financiar, ideal ar fi sa fim in jur de 120 de persoane pentru a nu creste costul/persoana peste 150 lei (pana in prezent au platit 86 de persoane).
Iasmina G
Deadline-ul final este vineri, 7 mai. Daca respectam deadline-ul ne va fi mai usor sa continuam organizarea evenimentului.
Sper sa ne revedem cat mai multi (pana in prezent au confirmat participarea 112 de persoane – cu tot cu insotitori), sa depanam amintiri si sa ne punem la curent cu intamplarile din ultimii 10 ani. De asemenea, din punct de vedere financiar, ideal ar fi sa fim in jur de 120 de persoane pentru a nu creste costul/persoana peste 150 lei (pana in prezent au platit 86 de persoane).
Iasmina G
prezent!
Ciao!
Trebuie sa ma subliniezi si pe mine acolo:P ...12D--Lebada Sorin.
Deci doar trimit banii si sunt automat inscris?
lebada- Vizitator
cine vine
lebada a scris:Ciao!
te subliniez imediat. dupa ce trimiti banii, te rog sa lasi un mesaj pe forum. ne vedem pe 14 .
Ultima strigare
Prelungim termenul de plata pana in 11 mai, inclusiv. Daca mai exista colegi care doresc sa vina, nu este tarziu sa anunte si sa plateasca. De asemenea, din XII D au confirmat participarea dar un au platit inca :
Lebada Sorin
Sbarcea Roxana
Zuiac Sorina
Stie cineva daca s-au razgandit si nu mai vin ? Cine poate lua legatura cu ei ?
Lebada Sorin
Sbarcea Roxana
Zuiac Sorina
Stie cineva daca s-au razgandit si nu mai vin ? Cine poate lua legatura cu ei ?
Ce se intampla la scoala?
1. Ne adunam in amfiteatru.
2. Cantam Gaudeamus – versurile sunt mai jos. E de preferat sa veniti cu versurile la purtator.
Gaudeamus igitur,
Juvenes dum sumus;
Post jucundam juventutem,
Post molestam senectutem
Nos habeit humus!
Vivat academia,
Vivat professores,
Vivat membrum quodlibet,
Vivant membra quaelibet,
Sempre sin in flore!
3. Discursul Directorului (moment de reculegere pt cei disparuti).
4. Strigarea cataloagelor (fiecare diriginte face prezenta iar fostii absolventi isi prezinta pe scurt realizarile din ultimii 10 ani – un pic de umor este binevenit. Pentru colegii absenti vor spune cateva cuvinte cei care stiu cate ceva despre ei.).
5. Flori, sampanie, piscoturi, etc.
6. Poze in fata scolii, pe scarile spre Moroasa – absolventi + profesori.
7. Reiterarea invitatiei profesorilor pentru a fi prezenti dupa-masa, orele 17:00, la restaurantul Atlantic.
P.S. Pentru intalnirea de la scoala, tinuta va fi business. (Pentru restaurant tinuta poate fi intre casual si gala).
2. Cantam Gaudeamus – versurile sunt mai jos. E de preferat sa veniti cu versurile la purtator.
Gaudeamus igitur,
Juvenes dum sumus;
Post jucundam juventutem,
Post molestam senectutem
Nos habeit humus!
Vivat academia,
Vivat professores,
Vivat membrum quodlibet,
Vivant membra quaelibet,
Sempre sin in flore!
3. Discursul Directorului (moment de reculegere pt cei disparuti).
4. Strigarea cataloagelor (fiecare diriginte face prezenta iar fostii absolventi isi prezinta pe scurt realizarile din ultimii 10 ani – un pic de umor este binevenit. Pentru colegii absenti vor spune cateva cuvinte cei care stiu cate ceva despre ei.).
5. Flori, sampanie, piscoturi, etc.
6. Poze in fata scolii, pe scarile spre Moroasa – absolventi + profesori.
7. Reiterarea invitatiei profesorilor pentru a fi prezenti dupa-masa, orele 17:00, la restaurantul Atlantic.
P.S. Pentru intalnirea de la scoala, tinuta va fi business. (Pentru restaurant tinuta poate fi intre casual si gala).
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum