Clasa a XII-a F
+8
rus_artur
slavi
IONELA G
Adina Demetrescu(Instock)
jurca_dan
Flaviu Cernescu
Alex Buzzi
Admin
12 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
colegi anuntati
cioaba a scris:am vorbit si cu chelu', o sa intre si el pe grup
chelu'......... imi spui te rog numele ca sa il subliniez?
Iasmina
Re: Clasa a XII-a F
Admin a scris:cioaba a scris:am vorbit si cu chelu', o sa intre si el pe grup
chelu'......... imi spui te rog numele ca sa il subliniez?
Iasmina
Martalogu Ovidiu
jurca_dan- Mesaje : 22
Data de înscriere : 10/03/2010
sa asteptam sa intre pe grup si sa confirme el
eu doar i am transmis link ul
eu doar i am transmis link ul
cioaba- Vizitator
galena opava
are sa fie grohaica miscarea!!!
@Mone - trebuie sa fugim cumva de la scoala (cand se striga catalogul) si sa mergem la Suciu la un biliard :-p )
@Cioaba - cand ne striga ne uitam in jos si acceptam 2...sau pashol la loc cu noi )
mai...e profunda treaba!!!
so far, so good...pe curand!
Bocsa
@Mone - trebuie sa fugim cumva de la scoala (cand se striga catalogul) si sa mergem la Suciu la un biliard :-p )
@Cioaba - cand ne striga ne uitam in jos si acceptam 2...sau pashol la loc cu noi )
mai...e profunda treaba!!!
so far, so good...pe curand!
Bocsa
Flaviu Cernescu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 11/03/2010
Localizare : Bocsa
intalnirea de 10 ani
Mutumesc Ionela ca mai anuntat, de abia astept sa ne reintalnim.
Nu pot sa cred ca au trecut 10 ani deja.
Va pup pe toti, Pusa.
Nu pot sa cred ca au trecut 10 ani deja.
Va pup pe toti, Pusa.
pusa- Vizitator
bocsa,
umfla banii americanilor si hai in tara sa bagam niste ture cu bicicleta, sa facem niste flotari pe banca din XII F si sa stam linistiti pe la vreo terasa jegoasa.
hai sa traim!
umfla banii americanilor si hai in tara sa bagam niste ture cu bicicleta, sa facem niste flotari pe banca din XII F si sa stam linistiti pe la vreo terasa jegoasa.
hai sa traim!
cioaba- Vizitator
cioaba a scris:bocsa,
hai sa traim!
Ba ce mi-e dat sa citesc aici, nu stiu ce ne-am fi facut fara internet
Ciaoba, vorbele tale iasa din tastatura asa cum iti ieseau pra gura acu 10 ani
Ma bucur sa aud de la voi colegi.
jurcane trebuie sa il activam si pe grozavescu sa-si dea si el cu parerea pe forum...
acu ii la geoagiu bai in delegatie cu babele de la birou
))
acu ii la geoagiu bai in delegatie cu babele de la birou
))
cioaba- Vizitator
Joi e ziua cea mare
Joi trebuie sa anunte Buzzi la restaurant cati suntem. Mai avem trei zile sa intoarcem lumea cu susul in jos, sa cautam sub fiecare pietricica si sa vedem ce colegi mai gasim. Spuneti tuturor celor interesati despre forum - sa intre si sa spuna daca pot veni sau nu, respectiv daca vin insotiti sau nu. Sunt pe pozitii: astept mesajele voastre si sunt gata sa centralizez. Va pup!
Iasmina G
Iasmina G
Cine are nevoie de cazare?
O alta problema logistica ar fi cazarea. Exista printre voi colegi care s-au mutat din Resita/ din tara si nu au unde sta daca vin la intalnire (nu mai au pe nimeni in Resita)? Daca da, va rog sa imi scrieti si cautam o solutie. Doamne fereste sa refuzati sa veniti din cauza asta! Gasim o solutie pentru orice problema!
Iasmina G
Iasmina G
Confirmare
Ceao,
Eu vin insotita
O zi faina
Adina Demetrescu
Eu vin insotita
O zi faina
Adina Demetrescu
Adina Demetrescu(Instock)- Mesaje : 4
Data de înscriere : 11/03/2010
cine vine
Adina Demetrescu(Instock) a scris:Ceao,
Eu vin insotita
O zi faina
Adina Demetrescu
super! te-am notat!
iasmina g
Banii
Cum facem cu banii?
Daca vreti putem deschide un cont in care fiecare dintre noi poate vira banii. Titularul contului poate sa fie de ex. Iasmina (asta daca considerati ca e ok si bineinteles daca e ok si pt. Iasmina). Il deschidem fara nici un fel de comision nici la incasare si nici la ridicare.
Ce parere aveti?
Daca vreti putem deschide un cont in care fiecare dintre noi poate vira banii. Titularul contului poate sa fie de ex. Iasmina (asta daca considerati ca e ok si bineinteles daca e ok si pt. Iasmina). Il deschidem fara nici un fel de comision nici la incasare si nici la ridicare.
Ce parere aveti?
IONELA G- Mesaje : 5
Data de înscriere : 12/03/2010
cum platim?
IONELA G a scris:Cum facem cu banii?
Ce parere aveti?
tocmai am deschis un forum nou pe aceasta tema. nu am postat inca mesajul, dar suna exact la fel ca al tau. eu lucrez la raiffeisen si beneficiez de comisioane zero. ma gandeam sa il pun pe buzzi imputernicit si inca o persoana care se ocupa de organizare (sa avem solutii de rezerva daca unul dintre noi nu poate ajunge la banca). ne auzim pe forumul "Cum platim?"
Iasmina G
Colegi
Salutare,
vad ca ne-am strans si noi, au mai ramas cativa.
1. Ardelean Nicoleta - a fost anuntata de catre Bogadan Humita si ar fi plecata din tara,
2. Brisan Cosmin - poate tot sa-l anunte cineva (Gi sau Jegi nu dati voi de el???)
3. Butiu Andrea - Ionela, nu o gasesti tu ?
4. Danciu Lavinia - eu am un numar, dar se pare ca nu mai e valabil, Adina nu mai sti nimic de Ciu?
5. Dragan Oti - Cioaba! Ocupa-te!
6. Erdei Carmina - e in America, i-am scris mail, astept raspuns.
7. Furdi Florin - Bocsa activeaza-te si gaseste oaia ratacita
8. Micanovici Mirela - help anybody!!!!!
9. Neda lavina - Mitza fa si tu ceva in plm!!!
10. Turtoi Adina - Pusa, poate ne ajuti tu ???
Voie buna!
Dan
vad ca ne-am strans si noi, au mai ramas cativa.
1. Ardelean Nicoleta - a fost anuntata de catre Bogadan Humita si ar fi plecata din tara,
2. Brisan Cosmin - poate tot sa-l anunte cineva (Gi sau Jegi nu dati voi de el???)
3. Butiu Andrea - Ionela, nu o gasesti tu ?
4. Danciu Lavinia - eu am un numar, dar se pare ca nu mai e valabil, Adina nu mai sti nimic de Ciu?
5. Dragan Oti - Cioaba! Ocupa-te!
6. Erdei Carmina - e in America, i-am scris mail, astept raspuns.
7. Furdi Florin - Bocsa activeaza-te si gaseste oaia ratacita
8. Micanovici Mirela - help anybody!!!!!
9. Neda lavina - Mitza fa si tu ceva in plm!!!
10. Turtoi Adina - Pusa, poate ne ajuti tu ???
Voie buna!
Dan
dane, o sa vorbeasca robert cu oti ca mai tin legatura. treaba asta e ca si rezolvata .
Alex Buzzi- Mesaje : 35
Data de înscriere : 08/03/2010
Localizare : Resita
Alex Buzzi a scris:dane, o sa vorbeasca robert cu oti ca mai tin legatura. treaba asta e ca si rezolvata .
OK! felicitari pentru demararea actiunii. Abia astept sa ne intalnim si sa ne chefuim
colegi neanuntati
sora lui furdi a fost in XII B, nu-i asa? ea a fost anuntata. i-am scris pe forum sa ii spuna ea sa intre si el. sa vedem daca functioneaza!
iasmina g
iasmina g
1 pers
Admin a scris:te trec cu 1 pers sau 2?
iasmina
da 1 pers
rus_artur- Mesaje : 1
Data de înscriere : 15/03/2010
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum