Clasa a XII-a E
+4
suru
Alex Buzzi
delia
Admin
8 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
...mai 2 pe lista
Si eu insotita...
Si da, asta e...trebe sa dea Mircea de baut...ii amintesc in 14 mai
Pana atunci...kisses
Pana atunci...kisses
ale- Vizitator
cine vine
ale a scris:Si eu insotita...
Pana atunci...kisses
ok. am notat.
Re: Clasa a XII-a E
confirm si eu...(insotita, dar calin e oricum reprezentant XII C)
v-am tzucat pe toti
v-am tzucat pe toti
adina rat- Mesaje : 4
Data de înscriere : 12/03/2010
cine vine
adina rat a scris:confirm si eu...(insotita, dar calin e oricum reprezentant XII C)
v-am tzucat pe toti
super! e ok daca trec la tine 1 pers si la el 1 pers?
iasmina
da, e ok.
daiana o sa vina si ea ca am vorbit cu ea, dar o sa confirme chiar ea, ca stie de forum.
daiana o sa vina si ea ca am vorbit cu ea, dar o sa confirme chiar ea, ca stie de forum.
adina rat- Mesaje : 4
Data de înscriere : 12/03/2010
salutare!!!
Salutare!!! Idee buna cu forumul,felicitari!. Voi fi prezenta la intalnirea de 10 ani.(confirm pentru 2 persoane).Ce multi s-au strans de la noi.Super!Abia astept sa ne vedem.
Daiana B- Vizitator
cine vine
Daiana B a scris:Salutare!!! Idee buna cu forumul,felicitari!. Voi fi prezenta la intalnirea de 10 ani.(confirm pentru 2 persoane).Ce multi s-au strans de la noi.Super!Abia astept sa ne vedem.
ma bucur ca ai reusit sa intri si ca poti veni. te-am notat. ne auzim!
iasmina
colegi anuntati
a aflat bres de forum, stie cineva? il pot nota?
pe mama lui carmen turescu o va anunta mama andrei peia sapt viitoare. poate altcineva cineva sa o anunte mai repede?
iasmina
pe mama lui carmen turescu o va anunta mama andrei peia sapt viitoare. poate altcineva cineva sa o anunte mai repede?
iasmina
nu stiu nimic de bres, i-am lasat offline pe mess. am vorbit cu el de intalnire dar in urma cu cateva luni. sper sa vina si el, sa fim toti. ma duc eu maine pana la mama lui carmen la dsp. sper sa dau de ea.
Alex Buzzi- Mesaje : 35
Data de înscriere : 08/03/2010
Localizare : Resita
colegi neanuntati
Alex Buzzi a scris:nu stiu nimic de bres, i-am lasat offline pe mess. am vorbit cu el de intalnire dar in urma cu cateva luni. sper sa vina si el, sa fim toti. ma duc eu maine pana la mama lui carmen la dsp. sper sa dau de ea.
super! asta da munca de echipa!
colegi neanuntati
georgi, tu parca tineai legatura cu guga din XII D (sau vreun neam de-al lui). ii poti spune, te rog, de forum?
iasmina
iasmina
...
Ciau Iasmina,
m-a anuntat Alex Buzzi despre intalnire. Felicitari pentru initiativa de a crea acest forum. Din pacate nu am sa pot ajunge in tara pe data de 14 Mai, desi mi-as fi dorit foarte mult sa ma re-intalnesc cu voi toti, colegii de liceu. Sunt sigur ca o sa fie ceva extraordinar si o sa va simtiti excelent. Salut-o pe D-na diriginta Giuchici din partea mea, cu ea m-am intalinit vara trecuta in Resita.
Regards,
Flavius Bresneni
m-a anuntat Alex Buzzi despre intalnire. Felicitari pentru initiativa de a crea acest forum. Din pacate nu am sa pot ajunge in tara pe data de 14 Mai, desi mi-as fi dorit foarte mult sa ma re-intalnesc cu voi toti, colegii de liceu. Sunt sigur ca o sa fie ceva extraordinar si o sa va simtiti excelent. Salut-o pe D-na diriginta Giuchici din partea mea, cu ea m-am intalinit vara trecuta in Resita.
Regards,
Flavius Bresneni
Bresneni- Vizitator
Caseta Banchet
...tocmai mi-am amintit: Caseta video (VHS) de la banchet e la mine,sau era, nu-mi mai amintesc exact. S-ar putea sa fie la Radu Balu. Am sa o rog pe sora mea sa o caute si o sa v-o dea in cazul in care o gaseste.
...Am citit celelate post-uri si imi amintesc de filmarea in cerc in mijlocul clasei la sfarsit de an scolar in clasa a 12-ea. Cred ca doamna diriginta are caseta video (nu a fost un cd)
...Iasmina, te rog daca ai putea sa-mi trimiti pozele din liceu pe care tocmai le-ai scanat. Address mea de e-mail este flaviusbresneni@yahoo.com. Multumesc mult.
...Am citit celelate post-uri si imi amintesc de filmarea in cerc in mijlocul clasei la sfarsit de an scolar in clasa a 12-ea. Cred ca doamna diriginta are caseta video (nu a fost un cd)
...Iasmina, te rog daca ai putea sa-mi trimiti pozele din liceu pe care tocmai le-ai scanat. Address mea de e-mail este flaviusbresneni@yahoo.com. Multumesc mult.
Bresneni- Vizitator
Bresneni a scris:...tocmai mi-am amintit: Caseta video (VHS) de la banchet e la mine,sau era, nu-mi mai amintesc exact. S-ar putea sa fie la Radu Balu. Am sa o rog pe sora mea sa o caute si o sa v-o dea in cazul in care o gaseste.
ma bucur ca auzim de la tine. imi pare rau ca nu poti veni. caseta/cd-ul nu a mai ajuns la diriga atunci (desi asa ramasese stabilit). ma bucur ca isi mai aduce lumea aminte de filmare, ca incepusem sa ma simt ciudat. iti trimit si pozele, cum sa nu. poate mai intri sa mai pove. te pup.
iasmina
colegi din alte clase
daca tot am dat gata lista noastra, haideti sa ne uitam si peste listele celorlaltor clase, poate mai anuntam pe cineva.
iasmina
iasmina
Puteti trece 2 si la mine. Vin insotit de sotie
Paul- Mesaje : 4
Data de înscriere : 10/03/2010
ia-ti si copiii . Iasmina, trece si la mine 2 - vin cu robert .Paul a scris:Puteti trece 2 si la mine. Vin insotit de sotie
Alex Buzzi a scris:ia-ti si copiii . Iasmina, trece si la mine 2 - vin cu robert .Paul a scris:Puteti trece 2 si la mine. Vin insotit de sotie
paul are copii sau e la vrajeala?
delia- Mesaje : 6
Data de înscriere : 09/03/2010
e vrajeala ..... SPER .......
ca nu as vrea sa vad copiii lui paul , daca seamana cu tasu, am belit-o .
ca nu as vrea sa vad copiii lui paul , daca seamana cu tasu, am belit-o .
Confirmare Man
Confirm pt cretu 2 persoane.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum